Megamenu for Bootstrap
 


București, 05 Iunie 2017

Pandurii retrogradează în Liga secundă, după un final nebun de meci, la Botoșani!

Golul-lui-Golofca-meci-Botosani-Pandurii-2-1

Pandurii părăsește Liga 1, după înfrângerea suferită în ultima partidă disputată duminică la Botoșani, scor 2-1. Toate golurile au fost marcate pe finalul meciului de Golofca, minutul 88 și Lorand Fulop, minutul 90+4, pentru FC Botoșani și rspectiv Florin Ene, minutul 90, pentru Pandurii.

Pandurii Tg. Jiu, pornea înaintea meciului, ca echipa cu cele mai mari șanse de râmânerea în Liga 1, însă înfrângerea suferită, coroborată cu rezultatele contracandidatelor, o trimit direct în Liga a 2-a. Deși a terminat la egalitate de puncte cu Poli Timișoara, a intervenit rezultatul meciurilor directe din play-out, favorabile timișorenilor.

Antrenorul echipei Pandurii, Flavius Stoican, care a văzut meciul din tribună, fiind suspendat, a declarat după meci la televiziunea Digi, următorele: "Important pentru mine este să-i felicit pe jucători, chiar dacă momentele acestea sunt destul de grele, pentru că am pierdut în ultimele minute, după ce reușisem să egalăm. În rest sunt foarte mândru că am avut șansa să antrenez niște băieți, care s-au bătut cu toată lumea și-am demonstrat că se poate, în condiții destul de grele să ne batem cu Concordia Chiajna și cu Timișoara, căreia îi doresc multă baftă la baraj."

"Mă încearcă un sentiment de tristețe, pentru că nu este ușor să muncești și să speri până în ultima secundă, să ai cele mai mari șanse de a evita retrogradarea și să pierzi și locul de baraj. Vă rog să nu mă întrebați de jocuri de culise, pentru că nu sunt nici procuror și aș dori să fiu cât mai ponderat în declarații, pentru că la nervi poți spune multe și apoi ai procese de conștiință", a mai spus în încheiere, Flavius Stoican.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii