Fotbal flash-Welcome to my website

 

Pandurii învinge pe Dinamo, în turul semifinalei Cupei Ligii

Farnolle_Dinamo-BucurestiBucurești, 18 Februarie 2015. Pandurii Tg. Jiu a reușit să câștige cu scorul de 2-1, partida cu Dinamo din manșa tur a semifinalelor Cupei Ligii Adeplast.

Cele trei goluri ale meciului au fost marcate de Mihai Roman, minutul 7 și Eric în minutul 85 pentru Pandurii, respectiv Steliano Filip, minutul 78, pentru Dinamo.

După meci, antrenorul echipei Pandurii, Eduard Iordănescu a declarat la Digi Sport următoarele: "Eric a intrat, şi-a făcut datoria. Trăgând linie, a câştigat echipa mai bună, echipa care a avut consistenţă în joc, care și-a propus să joace, a fost mai agresivă. Am făcut un prim pas pentru a putea să ieşim cât mai repede din zona în care suntem în clasament. Îmi felicit jucătorii. Îmi doresc să am cât mai multe realizări, sigur și pentru mine era nevoie de o victorie și pentru grup pentru a prinde încredere. Ne aşteaptă un retur dificil. Vom avea mult de muncă în continuare și momente mai dificile. Şi Cupa Ligii este o competiţie pe care o tratăm foarte serios. Suntem în semifinale și ne dorim să ajungem în finală şi să câştigăm trofeul. Îmi pare rău că am primit golul, la primul şut pe poartă al lui Dinamo. Era nedrept să nu câştigăm, dar în final a câștigat echipa mai bună."

Pandurii Tg Jiu a început partida cu următoarea echipă: Gliwa - Ungurușan, Cordoș, Vasiljevic, Momcilovic - Anton, Pintilii, Nistor - Buleică, Nicoară - Roman.

Dinamo a început meciul cu: Farnolle - Barboianu, Durimel, Nedelcearu, S. Filip - Cristescu, Elhamed - Lazar, Alexe, Grozav - M. Niculae.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.