Megamenu for Bootstrap
 


București, 24 Mai 2017

Pandurii învinge Poli Timișoara, scor 1-0 și este cu un pas de rămânerea în Liga 1

Poli-Timisoara-v-Pandurii-0-1-play-out

Meciul derby de supraviețuire în Liga 1, dintre Poli Timișoara și Pandurii, disputat marți la Timișoara și încheiat cu victoria echipei Pandurii, a clarificat într-o mare măsură soarta celor două echipe.

Folosind o tactică falimentară, antrenorul timișorenilor, Ionuț Popa și-a odihnit aproape jumătate de echipă în finala Cupei Ligii, pentru meciul cu Dinamo, deși mulți dintre jucători, cei lăsați acasă nu le-au convenit, unii dintre ei chiar au și plâns!

Aceiași tactică a aplicat-o și Gigi Mulțescu, în meciul de play-off dintre CSU Craiova și echipa FC Viitorul. Și-a odihnit jucători, pentru că aveau meci de disputat în Cupa României cu FC Voluntari. Au pierdut și cu FC Viitorul, au fost și eliminați din Cupa României!

Ce s-ar fi întâmplat dacă Timișoara cu echipa de bază, câștiga finala Cupei Ligii cu Dinamo? Cum ar fi evoluat în meciul derby cu Pandurii? Este clar, presiunea pentru acet meci a fost pe umerii antrenorului Ionuț Popa!

În prima repriză, timișorenii puteau să tranșeze în favoarea lor meciul, au avut și neșansă, trimițând mingea de două ori în bară, în minutele 39, prin Gabi Cînu și 45+1, prin Soljic. Prin eliminarea lui Pedro din minutul 40, au fost nevoiți să joace și în 10 oameni.

Singurul gol al meciului, a fost marcat de Paul Păcurar în minutul 19, în urma unui șut de atacant veritabil, din 6 metri. Cu două etape înaintea finalului play-out, Pandurii are 26 puncte și se află pe locul 5 în clasament, urmată de Poli Timișoara și Concordia, ambele cu 23 puncte.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii