Megamenu for Bootstrap
 


București, 16 Mai 2017

Pandurii câștigă meciul cu Concordia și își mărește șansele de a scăpa de la retrogradare

Pandurii-Concordia-3-2-play-out

Prin victoria echipei Pandurii, scor 3-2, obținută în ultimele secunde de joc, cu echipa Concordia Chiajna, din ultima partidă a etapei a 10-a din play-out, disputată luni, șansele de a scăpa de la retrogradare cresc considerabil, jocul echipei a fost unul excelent în repriza secundă, cu răsturnări spectaculoase de scor.

De acum, lupta pentru a scăpa de barajul de supraviețuire în Liga 1, se duce în trei echipe: Poli Timișoara, Concordia și Pandurii. Pandurii este mai avantajată față de celelalte contracandidate, pentru faptul că, are un joc mai puțin disputat, iar în cazul unei victorii, le egalează la numărul de puncte (23)!

Evoluția scorului a fost una palpitantă! Mai întâi, Concordia a deschis scorul în minutul 5, prin Ovidiu Herea, pentru ca în minutul 66, Pandurii să egaleze prin golul lui Paul Batin și a preluat conducerea scorului prin Hamed, în minutul 76. Când minutele se scurgeau și Pandurii se pregăteau să-și savureze victoria, Valentin Munteanu a reușit să egaleze în minutul 90. Paul Batin a reușit în ultimele secunde de joc golul unei victorii, meritat obținute!

Antrenorul Flavius Stoican a avut inspirația fericită în obținerea victoriei, întrucât noii introduși în teren după pauză, Paul Batin și Hamed, au reușit să marcheze cele trei goluri.

După meci, la flash interviul acordat pentru televiziunea Digi, Flavius Stoican a declarat faptul că, a fost plăcut surprins de atitudinea antrenorului echipei învinse, Dan Alexa, care a avut puterea să vină și să-l felicite pentru victorie!

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii