București, 19 Septembrie 2015.

Pandurii câștigă meciul cu ASA Tg. Mureș, scor 2-0, din etapa a 11-a

Pandurii-ASA-2-0Pandurii Tg. Jiu, reușește să câștige partida cu ASA Tg. Mureș, scor 2-0, disputată vineri, în cadrul etapei a 11-a, datorită golurilor marcate de Viorel Nicoară, min 9 și Ioan Hora, min 79.

Golul lui Viorel Nicoară, a venit relativ repede, din pasa excelentă a lui Mihai Răduț, în urma unui șut din afara careului.

Echipa condusă de pe margine de Vasile Miriuță, a avut oportunități de a marca, prin Ramiro Costa, în minutele 5; 22 și 25. Ramiro Costa a reușit în minutul 20 să marcheze, însă golul a fost anulat pe motiv de offside, deși la reluarea fazei, atacantul părea să fi fost în poziție regulamentară. În minutul 32, Ramiro Costa este faultat în careu de Filipetto, însă centralul George Găman nu acordă penalty.

Pe finalul partidei, Louis Pedro vede cartonașul roșu pentru fault în calitate de ultim apărător, fiind eliminat.

După meci, Edi Iordănescu, antrenorul echipei Pandurii, a declarat la postul TV Digi Sport următoarele: "Este important că am mai acumulat 3 puncte în clasament și pentru asta țin să-mi felicit băieții pentru modul cum s-au organizat, pentru determinare și pentru că au fost concentrați pe toată durata jocului. ASA a fost un adversar dificil, cu jucători cu multă calitate. Este îmbucurător că obținem o serie de rezultate pozitive, împotriva unor adversari de calibru al competiției noastre".

De partea cealaltă, Vasile Miriuță a declarat la același post de televiziune următoarele: "Am avut o mulțime de ocazii, am avut gol valabil la 1-0, am avut si penalty neacordat. Am dominat adversarul, am avut bară, am avut alte 3-4 ocazii de a marca. Dacă ni se acorda acel gol, era altfel jocul nostru".

După această partidă, Pandurii se află pe locul 3 în clasament cu 19 puncte, la un singur punct de ocupanta locului 1, Astra, iar ASA Tg. Mureș se află pe poziția a 5-a, cu 17 puncte.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.