Pandurii a pierdut la un scor categoric meciul cu Dneper
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Pandurii a pierdut la un scor categoric meciul cu Dneper

Dneper-Pandurii-4-1Bucuresti, 29 noiembrie 2013. Înaintea partidei din Ucraina cu Dneper, Pandurii Tg. Jiu era deja eliminată din șaisprezecimile Europa League, în timp ce formația gazdă era calificată de pe poziția secundă. Meciul decisiv al grupei E, pentru locul 1, va avea loc în ultima etapă a grupelor din 12 decembrie între Fiorentina și Dneper.

După etapa de joi, Fiorentina este pe primul loc cu 13 puncte iar Dneper pe locul secund cu 12 puncte. Pandurii a reușit doar un singur punct din 5 meciuri disputate.

Golurile au fost marcate de Kalinić 12'; Zozulya 56'; Shakhov 86'; Kravchenko 89', pentru Dneper, respectiv Eric 70' (penalty) pentru Pandurii.

Marin Condescu a declarat pentru Digi Sport: "Trebuie să gestionăm mai bine lucrurile și vă promit că toamna viitoare lucrurile vor arăta mult mai bine. La iarnă trebuie să mai renunțăm la unii dintre jucătorii pe care îi avem și să aducem în loc calitate. Noi ne-am depășit într-un fel, de la infrastructură la tot. Cred că am jucat pe cel mai frumos stadion din Europa până acum și vreau să vă spun că atât de funcțional e acest stadion, încât joci fotbal de plăcere. Sper să scăpăm odată de blestemul acela, cum că suntem o echipă întreținută".

Au jucat următoarele formații:

Dnepr: Boiko - Kulakov, Mandziuk, Ceberiako (Svatok '65), Vlad - Kravcenko, Politilo - Bruno Gama (Bliznicenko '46), Kalinici (Şakhov '62)

Pandurii Târgu Jiu: Mingote - Pleaşcă, Paraskevas, Rada, Momcilovici - Breeveld, Cristea (Dos Santos '60) - Buleică (Piţian '81), Eric, Ciucur (Distefano '57) - Adrovici.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash