București, 02 Decembrie 2015.

Pandurii a obținut victorie la Cluj, în meciul cu CFR, scor 2-1

CFR-Pandurii-1-2Marți, în etapa a 20-a, intermediară din Liga 1, Pandurii a câștigat cu 2-1 meciul din deplasare cu CFR Cluj, ajungând la un punct în spatele echipei de pe primul loc Astra Giurgiu, care are un joc mai puțin disputat. Victoria gorjenilor este cu atât mai importantă, deoarece FC Viitorul, echipa care se afla pe locul doi după etapa a 19-a, a obținut numai un rezultat de egalitate, la Chiajna.

Cristi Săpunaru, Ioan Hora și portarul Mingote, au fost cei mai buni jucători ai echipei Pandurii, iar de la gazde, Jakolis a fost de departe cel mai bun.

Cristi Săpunaru a deschis scorul după numai 12 minute de joc, în urma unui șut de mare clasă, de la aproximativ 30 metri. Ioan Hora avea să dubleze avantajul în minutul 69, în urma unui contraatac, cu un șut pe colțul lung din 14 metri.

Jakolis marchează cu un șut ușor deviat de Fernandes, din 14 metri, în minutul 75, iar după această reușită, gazdele au alergat după egalare până la sfârșitul partidei, reușind și o bară în minutul 89 prin Cristian.

CFR Cluj, după această înfrângere, dacă nu va primi și punctele de la TAS, va pierde aproape toate șansele pentru un loc în play-off.

După meci, Cristi Săpunaru, autorul primului gol al echipei Pandurii a declarat prntru Digi Sport, următoarele: "Am făcut o primă repriză foarte bună. În a doua repriză, după ce scorul era 2-0, CFR-ul s-a suit pe noi, reușind un gol, după care ne-au băgat în corzi și au început să ne atace. Suntem fericiți că am câștigat, fericiți că suntem unde suntem și ne apropiem de obiectivul nostru care este play-off-ul. la faza golului, n-am ce să vă povestesc, am dat în minge și a intrat în poartă, mai ales că știam că este un teren umed și mingea putea lua orice traiectorie".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.