Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 12 Martie 2016.

Pandurii Tg. Jiu termină la egalitate, scor 1-1, cu FC Viitorul în play-off

Pandurii-FC Viitorul, 1-1FC Viitorul a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul din deplasare disputat sâmbătă cu Pandurii Tg. Jiu, din cadrul etapei a doua din play-off-ul Ligii 1, după ce în prima etapă a pierdut toate punctele cu Astra Giurgiu.

Pandurii Tg. Jiu, venea după victoria din deplasare cu ASA Tg. Mureș, la care a trebuit să reziste unor faulturi inimaginabile pe tot parcursul jocului din partea jucătorilor mureșeni și după situația financiară precară a clubului, jucătorii fiind neplătiți din decembrie.

Golurile din meciul de la Severin, au fost marcate de Viorel Nicoară, în minutul 46, pentru Pandurii și Vlad Rusu în minutul 73, pentru Viitorul.

FC Viitorul a dominat net partida, iar cea mai mare ocazie de a se desprinde pe tabelă, a fost la două minute de la golul egalizator, atunci când Vlad Rusu a trimis balonul în vinclul porții lui Stanca.

După meci, principalele aspecte ale echipei Pandurii, au fost sintetizate de antrenorul Eduard Iordănescu, spunând la postul TV Digi, următoarele: "Prima repriză, a fost cea mai slabă din acest sezon. Mi-ar fi mai ușor să spun ce a fost bine decât ce a fost rău. La pauză, după discuțiile care le-am avut și cum am intrat în joc, am marcat foarte repede la prima oportunitate. Am obținut până acum rezultate pozitive, ne doream foarte mult să luăm trei puncte și astăzi, dar mai sunt multe lucruri de pus la punct în ceea ce privește organizarea în acet moment. Pot intra în detalii dar nu este cazul acum. Cred că rezultatul este echitabil".

"Teoretic, am avut tot lotul valid pentru acest meci, practic, patru jucători s-au antrenat două zile. De aceea sunt 25 de jucători ca să intre atunci când apelezi la ei. Pentru noi, este important să ne consolidăm poziția, să adunăm cât mai multe puncte, iar la final vom vedea unde ne situăm", a continuat Edi Iordănescu

În legătură cu problemele financiare cu care se confruntă jucătorii, Edi Iordănescu a spus: "V-aș invita cu plăcere să veniți în vestiarul nostru după antrenamente și să vedeți ce atmosferă avem. Nu este o atmosferă a unei echipe care este pe locul doi. Parcă suntem la retrogradare. Îmi este foarte greu să găsesc mijloace să-mi motivez jucătorii, în condițiile în care au fost anunțați că din decembrie până în iunie, practic vor trebui să joace pe gratis. Nu vreau să construiesc alibi-uri pentru jucători, dar cred că nu este întâmplător ceea ce se întâmplă. Este foarte greu să răspunzi unui jucător străin care vine și-mi spune, eu cu ce plătesc chiria?"

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.