Megamenu for Bootstrap
 


București, 08 Aprilie 2017

Pandurii Tg. Jiu, termină în opt jucători meciul cu Poli Timișoara și pierde partida cu scorul de 3-1

Pandurii-Timisoara-1-3-play-out

După ce a condus pe tabela de marcaj cu scorul de 1-0, până în minutul 70, Pandurii Tg. Jiu a pierdut meciul cu scorul de 3-1, terminând în opt jucători, datorită eliminării lui Samson, minutul 49 și a lui Ene în minutul 84, precum și a accidentării lui Cristian Sîrghi în minutul 76, după ce antrenorul Flavius Stoican efectuase toate schimbările.

În minutul 30, atacantul Octavian Drăghici, a ratat penalty-ul obținut de Bărbuț, șutând neglijent mult pe lângă poartă. Peste numai patru minute, antrenorul Ionuț Popa avea să-l pedepsească pentru ratare, fiind schimbat cu George Neagu.

Jocul timișorenilor s-a schimbat în bine, după ce antrenorul Ionuț Popa l-a introdus în teren în minutul 56 pe Pedro Henrique în locul lui Novak, care a dinamizat atacul. Pedro a fost autorul primului gol al timișorenilor în minutul 70 și al unei ocazii clare de gol în ultimul minut de prelungire a meciului, atunci când s-a făcut remarcat portarul Stanca.

Gabriel Cânu, autorul unui gol deosebit de frumos, în minutul 86, atunci când a șutat cu capul, mingea a lovit mai întâi transversala porții lui Stanca, a revenit tot la el, apoi a șutat tot cu capul, reușind al treilea gol al timișorenilor.

După meci, Flavius Stoican, antrenorul echipei Pandurii, a declarat la televiziunea Digi, următoarele: "Important este să nu faci greșeli. Noi am făcut astăzi două greșeli mari și pe greșeli personale, este imposibil până la urmă să nu ei gol."

După acest meci al etapei a 5-a din play-out disputat vineri la Severin, Poli Timișoara urcă provizoriu două locuri în clasament, ajungând pe locul 4, cu 17 puncte, îndepărtând-use de zona fierbinte a retrogradării, în timp ce Pandurii coboară pe locul 6, care este și locul de baraj pentru rămânerea în prima ligă.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii