Pandurii Tg. Jiu, o specialistă a meciurilor din deplasare, s-a impus și în meciul cu Viitorul Constanța
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Pandurii Tg. Jiu, o specialistă a meciurilor din deplasare, s-a impus și în meciul cu Viitorul Constanța

Viitorul-Pandurii-0-1Bucuresti, 11 noiembrie 2013. Pandurii Tg. Jiu a reușit să se impună greu cu 1-0 pe terenul din Chiajna, împotriva trupei lui Gheorghe Hagi, într-un meci din cadrul etapei a 14-a disputat duminică.

Singurul gol al partidei a fost reușita lui Nicoară în minutul 65, cu un șut pe colțul lung din marginea careului, din pasa lungă a lui Distefano.

Lipsa de experiență a jucătorilor echipei Viitorul și-a spus cuvântul, fiind aproape de deschiderea scorului în minutele 21 prin Băluță și Gavra în minutul 63, ambii reușind să șuteze spre poarta lui Mingote iar de fiecare dată mingea a nimerit bara.

În această ediție de campionat echipa Pandurii a strîns până în prezent 14 puncte din meciurile jucate în deplasare.

Cristi Pustai, a declarat după meci următoarele:"Ne așteptam să fie un meci greu, dar important e că am reușit să câștigăm. Felicitări pentru joc frumos am tot primit și iată că azi am obținut trei puncte necesare pentru a ne menține în plutonul fruntaș și a ne îndeplini obiectivul, cel puțin în iarnă, deși nu am convins. Am fost nevoit să fac schimbare pentru accidentarea lui Dos Santos. Mai aveam un singur vârf pe care l-am introdus în teren și nu ne simțim deloc bine. Restul jucătorilor au avut o stare de oboseală și calitatea terenului a afectat jocul."

Partida a fost condusă în general bine, de brigada de arbitrii cu Alexandru Tudor la centru, ajutat la cele două linii Sebastian Gheorghe și Daniel Hulubei.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash