căutare personalizată

  

 

 

 

23 iulie 2012

Pancu si Coman, declaratii dupa meciul Rapid-SC Vaslui, 2-2

Dupa egalul din derby-ul etapei Rapid-SC Vaslui, Pancu si Coman au facut urmatoarele declaratii dupa meci pentru Digi Sport:
Daniel Pancu: "Dacă dau filmul înapoi şi revăd meciul, e bine că nu am pierdut! Am egalat pe final. Se vede că mai avem de muncă. Suntem la început şi noi, şi ei. Este foarte greu să îl văd pe Dani Coman în cealaltă echipă. E păcat că s-a ajuns aici, cred că şi suporterii îl regretă foarte mult. Sunt sigur că va rămâne în istoria Rapidului, alături de Nico şi Buga. Din păcate trebuie să trecem prin situaţii din astea"

Acelasi Pancu a mai spus:  "Abia peste o lună putem spune că suntem pregătiţi"

In continuare, Pancone a mai declarat: "În niciun caz nu suntem pregătiţi. Poate că abia peste o lună vom şti cum stăm. Dar nimeni nu te aşteaptă. Mulţi am ratat o parte din pregătire, dar asta e viaţa. Noi am fost mult mai periculoşi în prima parte. Dar păcătuim ca şi anul trecut, la ultima pasă. Wesley are un simţ al golului fantastic, este de neoprit în careu"

De cealalta parte, Dani Coman, noul portar al vasluienilor a declarat: "A fost dificil să fiu oaspete în Giuleşti, e un sentiment aparte. Acum o săptămână pregăteam meciul contra Vasluiului, acum câteva zile o făceam pentru a bate Rapid. Asta este viaţa. Nu a fost prima oară când am venit ca adversar în Giuleşti. Este greu să găseşti cuvintele pentru a descrie ce am trăit. Sunt alţi jucători care trebuie aplaudaţi aici. Au fost oameni care m-au apostrofat, au fost şi unii care m-au aplaudat pentru munca pe care am depus-o aici. Nu sunt supărat, rămân cu amintiri plăcute din Giuleşti, au fost multe.

Dani Coman a mai spus: Este prea devreme să vorbim de titlu, de câştigarea unui trofeu. Ne gândim doar la meciul cu Petrolul acum. Cum a fost să iau gol de la Pancu? Erau zile întregi când stăteam să batem lovituri libere. Asta este viaţa, am luat gol acum de la el, dar nu este un fotbalist oarecare. Am un mesaj pentru rapidişti înainte de meciul cu MyPa: să nu creadă că se duc acolo deja calificaţi. Să fie umili şi se vor califica, sunt sigur de asta"

Alexandru Neata; imagine: www.ziar.com

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

 
 

 

trafic ranking

Statistici web Sports eXTReMe Tracker
trafic site W3 Directory - the World Wide Web Directory SEO
Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash