Megamenu for Bootstrap
 


București, 15 Februarie 2017

PSG surclasează Barcelona, scor 4-0, în meciul tur din optimile Champions League

PSG-Barcelona-4-0

Cu Messi și Neymar în teren, FC Barcelona a pierdut categoric, scor 4-0, în prima manșă a optimilor Champions League, disputată marți, pe stadionul Parc des Princes, din Paris.

Pentru PSG, Angel Di Maria, a realizat o dublă, în minutele 18 și 55, Julian Draxler și Edinson Cavani, au punctat și ei în minutele 40 și respectiv 72. Cea mai mare ocazie de gol a FC Barcelona, a venit în minutul 85, atunci când mingea reluată cu capul din doi metri de Umtiti, a nimerit bara.

Returul din 8 Martie, nu se anunță deloc ușor pentru Barcelona, întrucât dacă PSG evoluează așa cum a făcut-o marți, nu are cum să piardă.

Atacantul PSG-ului, uruguay-anul Edinson Cavani, care și-a serbat marți și ziua de naștere, împlinând 30 ani și marcatotul unui gol, a declarat după meci, conform L'Equipe, următoarele: "În cele 4 sezoane ale mele petrecute la Paris, am făcut jocuri mari, dar această victorie are un gust puțin mai special, din cauza semnificației acestei zile pentru mine. Suntem cu toții foarte fericiți, am făcut o treabă bună."

"Deocamdată, trebuie să ne reorientăm pe campionat și cupe naționale, care sunt, foarte importante. Vom pregăti bine returul din Barcelona, ​​pentru că, dacă fotbalul este frumos, este pentru că nu știi niciodată ce se poate întâmpla înainte de joc", a spus în încheiere Cavani.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii