PSG și-a spulberat adversarul în partida tur a optimilor Champions League
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

PSG și-a spulberat adversarul în partida tur a optimilor Champions League

Ibrahimovic-2014București, 19 februarie 2014. Cunoscut pentru prudență și perfecționismul său exacerbat Laurent Blanc nu îi este dificil să declare, după succesul răsunător al echipei sale pe gazonul lui Bayer Lerverkusen ( 4-0 ). "Un meci perfect? Este tentant să ne gândim. Nu trebuie să fie numai laude pentru noi". Tehnicianul sa bucurat de multe lucruri, printre care au "descoperit" la Paris în prima jumătate a sezonului. "PSG și-a făcut jocul ei, iar ca un laitmotiv și-a dorint să "construiască", să fie "periculoasă" și să își "rănească adversarul." "Nu avem nimic de reproșat celor de la Bayern pentru jocul lor. Trebuie să îmi felicit jucătorii pentru că știu că atunci când există un meci ca în seara asta joacă concentrat. Pregătirea a fost foarte bună și spiritul excelent."

Blanc nu părea surprins de performanța sa, în timp ce statisticile au dovedit până în prezent succesul său scăzut în timpul meciurile anterioare din fazele superioare ale Ligii Campionilor. Golurile lui Ibra, nu sunt surprinzătoare, a spus tehnicianul, destul de incisiv. La întreabarea pusă, dacă acesta va fi decisiv, îl deranjează un pic. "Întrebarea, este cam îndrăzneață", conform Lequipe

Dacă Paris a câștigat categoric în deplasare, este parțial datorită mijlocașilor care au jucat fără compromisuri. Verratti, Matuidi și Thiago Motta a făcut legea. "La mijloc, am stăpânit jocul pentru că am avut posesie și atunci când am pierdut mingea am recuperat-o repede.", a apreciat Blanc. În ciuda celor patru goluri marcate și având calificarea aproape în mână, antrenorul parizian avertizează totuși: "A fost un pas mare, dar vom juca să câștigăm pe Parc."

Golurile echipei PSG au fost marcate de: Matuidi 3, Ibrahimović 39 (P), 42 și Cabaye 88.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash