București, 22 Octombrie 2015.

PSG și Real Madrid au terminat la egalitate în grupa A, scor 0-0

PSG-Real-0-0Miercuri, stadionul Parc des Princes din Paris, a găzduit partida derby, a grupei A din Champions League, dintre PSG și Real Madrid, încheiată nedecis, scor 0-0.

Cu zece șuturi pe poartă și numai două pe spațiul porții, campionii Franței nu au fost mulțumiți atât de rezultat dar și de ineficacitatea atacanților. "Aveam sentimentul că am fi putut mai mult în fața porții, dar nu am fost suficient de lucizi", a recunoscut Maxwell. Antrenorul PSG, Laurent Blanc a declarat: "Am rămas fără putere și percuție ofensivă", fără a fi în măsură să explice acest semieșec, conform LEquipe, în timp ce trio-ul de atacanți aliniat, Di-Maria-Ibrahimovic și Cavani, este cel care ar fi adus fiori în toată Europa, pe hârtie. Posesia mingii Paris (53% la pauză și 60% la întregul joc), sub standardele obișnuite ale campioanei PSG, poate fi unul dintre factorii care justifică numărul redus de ocazii avute.

Atacantul echipei PSG, Zlatan Ibrahimovic a declarat după meciul cu Real Madrid: "A fost un joc închis, complicat. Au fost o mulțime de jucători de calitate pe teren, chiar dacă nu a fost un număr mare de spectacol. Personal, m-am simțit bine."

După 3 etape jucate în grupa A, Real Madrid se află la egalitate de puncte (7) cu PSG, pe locurile 1 și 2.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.