București, 25 Octombrie 2018

PSG și Napoli au terminat egal, scor 2-2, în grupa C din UEFA Champions League

PSG-Napoli-2-2-et-3

Într-un meci al etapei a 3-a, a grupei C, din UEFA Champions League, disputat miercuri pe Parc des Princes din Paris, PSG și Napoli, au terminat la egalitate, scor 2-2. Pentru PSG, au marcat Mário Rui, '61 aurogol și Ángel Di María '90+3, respectiv, Lorenzo Insigne '29 și Dries Mertens '77, pentru Napoli. 

După acest rezutat, PSG ocupă locul 3, cu 4 puncte, în timp ce Napoli este pe locul secund cu 5 puncte, la un punct în spatele echipei Liverpool, aflată pe prima poziție.

Antrenorul echipei Paris Saint-Germain, Thomas Tuchel, a declarat după meci, conform site-ului oficial al UEFA: "Napoli este o echipă cu jucători care evoluează împreună de o lungă perioadă de timp și au un antrenor de top, iar echipele italiene se bucură de astfel de jocuri, impotriva echipelor care controlează jocul. Am mult respect pentru acest grup. Știam că va fi dificil împotriva echipelor Liverpool și Napoli și nu suntem favoriți. Pentru mine, meciul cu Napoli este de 180 de minute și acesta este prima parte. Încă mai putem câștiga grupa.”

De partea cealaltă, antrenorul lui Napoli, Carlo Ancelotti, a declarat: "Există satisfacție pentru că am câștigat un singur punct, dar și un pic de regret pentru că nu am adus acasă cele 3 puncte. Golurile lor au fost amare: primul a venit pe autogolul lui Mario Rui, al doilea în minutul 93, cel al lui Di Maria.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

Ilie-Balaci

Citește și: Ilie Balaci a încetat din viață, la numai 62 de ani!

Veste tragică pentru iubitorii fotbalului și nu numai, primită în această dimineață! Ilie Balaci, minunea fotbalului românesc s-a stins din viață...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X