București, 14 Septembrie 2016

PSG și Arsenal, au terminat la egalitate în prima etapă a Grupei A din Champions League

 

 

Stadionul Parc des Princes din Paris, a găzduit marți, meciul din Grupa A, din Champions League, dintre PSG și Arsenal Londra, încheiat la egalitate, scor 1-1.

Edinson Cavani a deschis scorul în primul minut al meciului, pentru PSG, iar golul egalizator a avut ca autor pe Alexis Sánchez, cu 12 minute înainte de finalul partidei.

În minutele de prelungire ale meciului, jucătorii Giroud de la Arsenal și Verratti de la PSG, au fost eliminați pentru cumul de cartonașe galbene, după ce au primit fiecare cartonașul roșu.

Atacantul Edinson Cavani, autorul golului echipei PSG, din startul partidei, a declarat după meci, conform L'Equipe, următoarele: "Nu, acest rezultat nu este dezamăgitor. Mai mult decât rezultatul, vom păstra o mulțime de lucruri pozitive. Evident că acest lucru este normal, atunci când conduci până atunci când mai erau zece minute de sfârșitul meciului și la final fii egalat, ca să spunem că ar fi trebuit să câștigăm meciul. Mai ales că am avut multe ocazii".

"Este o responsabilitate pe care mi-o asum. Am avut trei sau patru ocazii de gol clare. Acesta este fotbalul. Dar ceea ce contează este că, după această seară, trebuie să rămânem calmi. Acest lucru este important. Intreaga echipă lucrează din greu pentru a îmbunătăți jocul și a schimba lucrurile. Evident că este complicat", a spus în încheiere Cavani.

Căpitanul echipei Arsenal, fundașul Laurent Koscielny, a declarat după meci, conform BBC Sport, următoarele: "Este punct bun pe care l-am câștigat, am venit aici cu ambiția de a obține trei puncte, dar, atunci când începi așa este greu de realizat. Poate că trebuia să înscriem mai devreme. Ambele echipe au jucat bine si oricare dintre ele ar fi putut câștiga meciul."

Autor, Alexandru Neață