București, 05 Februarie 2020

PSG învinge Nantes în deplasare, scor 2-1 și conduce detașat în clasamentul Ligue 1, după 23 etape

../Imagini-01-2020/Mbape-nr-7

Marți, în etapa intermediară cu numărul 23, din Ligue 1, PSG a învins Nantes, scor 2-1, în partida disputată pe Stade de la Beaujoire din Nantes, în prezența unui număr de 34 mii spectatori.

Lipsită de aportul celui mai titrat jucător Neymar, datorită unei ușoare accidentări suferite cu o zi înaintea jocului, PSG a dominat clar partida, având o posesie de 66/34. Golurile echipei PSG au fost marcate de mijlocașul Angel Di Maria, minutul 29 și de fundașul Thilo Kehrer, în minutul 57. Singurul gol al gazdelor, a fost înscris de atacantul Moses Simon, minutul 68.

După acest joc, PSG conduce detașat în clasamentul Ligue 1, cu 58 puncte, din 23 jocuri, la 15 puncte distanță, față de ocupanta locului secund, Marseille, care are 43 puncte. Cu 32 puncte din 23 jocuri, Nantes se situează pe locul 10 în clasament.

Reacția tehnicianului PSG, după victoria cu Nantes

Antrenorul echipei PSG, Thomas Tuchel, a declarat conform L’Équipe, după victoria echipei sale cu Nantes, următoarele: „Mi-a plăcut foarte mult acest meci. Este o victorie excelentă. Sunt foarte fericit pentru primele 70 de minute. Am fost foarte agresivi, am recuperat baloanele foarte sus. Am demonstrat o calitate extraordinară. Nu a fost ușor, după toate meciurile pe care le-am disputat. Este posibil să fi uitat să marchezi și al 3-lea gol. După 2-1, lucrurile au fost complet diferite. Adversarul a jucat cu multă încredere. A fost un meci deschis.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-01-2020/Leganes-Getafe-0-3

 

Citește și: Getafe obține trei puncte în deplasare cu Leganes și urcă provizoriu pe locul 5

Vineri, în prima partidă a etapei a 20-a din La Liga, Getafe a câștigat cele trei puncte puse în joc, cu Leganes, pe terenul acesteia (Butarque)...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X