Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 10 Martie 2016.

PSG învinge Chelsea la Londra, scor general 4-2 și se califică în sferturile Champions League

Chelsea-PSG, 1-2Adrien Rabiot, minutul 16 și Zlatan Ibrahimovic în minutul 67, au marcat pentru PSG în timp ce pentru Chelsea, Diego Costa a marcat în minutul 27. PSG și-a rezervat astfel un loc în sferturile de finală Champions League printr-o victorie cu 2-1, pe stadionul Stamford Bridge, miercuri.

Laurent Blanc, antrenorul PSG, a afirmat după calificarea cu scorul general 4-2, că disputa a fost între două echipe care îmbrățișau complet diferite filozofii și a fost mândru de succesul echipei sale.

"Este foarte simplu. Am văzut două echipe foarte bune cu filozofii contrastante. După meci este foarte ușor să-ți faci o imagine pozitivă a meciului. În ceea ce privește rezultatul, a fost pozitiv. Noi am fost pregătiți pentru un meci greu", a spus francezul Blanc.

"Nu credeam că am fi putut câștiga în deplasare meciul cu Chelsea, astfel încât este foarte plăcut. Pentru că am controlat jocul, am fost capabili să ne facem un joc mai ușor decât ne-am așteptat. În meciurile strânse, ca să câștigi, trebuie să duci lupta la mijloc, iar Di Maria a ajutat să facem asta în seara asta. Di Maria a creat pentru Chelsea mari probleme de la început până la sfârșit", a încheiat Laurent Blanc.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.