București, 16 Septembrie 2015.

PSG câștigă cu Malmo, scor 2-0, în primul meci al Grupei A

Thiago-Silva-PSGPe stadionul Parc des Princes din Paris, marți, PSG a debutat cu dreptul în această ediție a grupelor Champions League, învingând cu 2-0, echipa suedeză Malmo FF, datorită golurilor marcate de Di Maria (min 4) și Cavani (min. 61).

Căpitanul PSG, fundașul Thiago Silva, a fost mulțumit de meciul echipei sale împotriva echipei Malmo (2-0), în Liga Campionilor. De asemenea, el a dat asigurări că coechipierii lui au gând să-și intensifice jocul pe viitor.

După meci, Thiago Silva, a declarat, conform L'Equipe: "Este întotdeauna dificil de a juca cu echipe pe care nu prea le știi. Eu nu mă uit la campionatul suedez, dar antrenorii ne-au dat video. Deși am câștigat "doar" cu 2-0, a fost bine până acum. Nu e perfect, dar, spre deosebire de meciul cu Bordeaux, am fost mult mai eficienți și mai ofensivi, este foarte important".

"Am stăpânit jocul. Cand ai un astfel de control, este dificil să te clatini și dificil pentru adversar. Problema nu este Liga Campionilor, unde suntem mereu concentrați, ci campionatul. Nu suntem încă 100% din capacitate", a spus în încheiere Thiago Silva.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.