PSG câștigă Supercupa Franței, invingând pe Bordeaux cu 2-1
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

PSG câștigă Supercupa Franței, invingând pe Bordeaux cu 2-1

PSG-BordeauxBucuresti, 04 august 2013. Trofeul a fost câștigat sâmbătă în Libreville din Gabon, de Paris-SG. PSG a facut diferenta pe final de joc, împotriva unei echipe foarte ambițioase, Bordeaux (2-1).

Primul meci oficial al sezonului și primul titlu pentru PSG, care are ambiția de a câștiga in acest sezon. Dar PSG s-a chinuit să câștige meciul de Supercupa și fără a convinge, împotriva unei echipe din Bordeaux (2-1), care merită o soartă mai bună. PSG a trecut foarte aproape de o înfrângere și în ultimele zece minute a făcut diferența, după un început greoi de partidă.

PSG nu a putut alinia formația de bază, Cavani-noua achiziție și Marquinhos au rămas la Paris.

În ciuda carențelor tehnice evidente și a lipsei de ritm și de automatizare, parizienii au dovedit că au avut resurse. Înainte de minutul 82, portarul Carrasso a fost rareori pus la încercare. Ca de atâtea ori, Lavezzi a ratat din fata portii (13 și 27), în timp ce Ibrahimovic, autorul unui gol cu capul anulat pe motiv de offside (79).

Antrenorul PSG, Laurent Blanc a declarat după meci: "Am avut resursele morale și psihice pentru a egala. Este un cîștig cu Bordeaux, care a făcut un meci foarte bun. Se dovedește că acest sezon toate echipele vor fi foarte motivae atunci când joacă împotriva PSG, este un bun exemplu în ceea ce ne așteaptă. Programul care vine va fi dificil, dar acestea sunt provocări interesante. In seara asta, am văzut tineri care au demonstrat lucruri mari. Acest lucru dovedește că PSG nu este o echipă de stele."

Golurile au fost marcate de Saivet, minutul 38 (Bordeaux), Ongenda în minutul 82 și Alex în minutul 94.

Au fost utilizate următoarele formații:

PSG: Sirigu - Jallet, Silva, Alex, Maxwell - Lucas Moura, Motta (Verratti, 71), Matuidi, Pastore (Ongenda, 73) - Ibrahimovic, Lavezzi (Coman, 72).

Bordeaux: Carraso - Mariano, Sertic, Sane, Poundje - Poko, N'Guemo - Plasil (Jussie, 90+2), Obraniak, Maurice-Belay (Sacko, 90+2) - Saivet (Ben Khalfallah, 90+2).

Alexandru Neata

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash