București, 09 Noiembrie 2018

PAOK pierde la Budapesta cu Vidi și pierde șansele de calificare în 16-zecimile Europa League

VIDI-PAOK-1-0

Joi, la Budapesta pe stadionul Ferencváros, echipa PAOK Salonic, a fost învinsă de formația Vidi, scor 1-0, într-un meci din grupa L, a Europa League, autorul golului fiind bulgarul Georgi Milanov, în minutul 50.  

După ce în etapa anterioară a grupei L, la Salonic, PAOK era învinsă de aceiași formație maghiară cu scorul de 2-0, echipa PAOK, antrenată de Răzvan Lucescu, pierde șansele de a ieși din grupe și de a evolua în primăvara europeană.

PAOK nu mai are nicio șansă de calificare chiar dacă în etapa a 5-a, Vidi va pierde la BATE și PAOK va câștiga la Salonic în ultima etapă cu BATE, tot nu se vor califica, întrucât la egalitate de puncte, intră în vigoare criteriul rezultatelor directe, presupunând că Chelsea nu va pierde punct sau puncte la Budapesta în ultima etapă.

La conferința de presă de la Budapesta, după eșecul cu Vidi, antrenorul lui PAOK, Răzvan Lucescu, a declarat conform televiziunii Digi: „A fost un joc foarte complicat. Am avut în faţa noastră o echipă care a fost foarte puternică în apărare. Nu ne-au lăsat să creăm ocazii de gol. Au fost mai buni în anumite momente. Am încercat să jucăm, să deschidem jocul. Ca să fiu sincer, există o diferenţă între cele două echipe. Una a încercat să joace, în timp ce cealaltă s-a limitat doar să se apere şi la contraatacuri. Totuşi, nu putem să spunem că am avut multe ocazii în aceste două meciuri. Nici ei nu au avut, dar dintr-o ocazie sau două au reuşit să marcheze, prin aceste contraatacuri".

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

Dinamo-Dunarea-1-1-et-12

Citește și: Dinamo și Dunărea Călărași, au terminat la egalitate, scor 1-1, în ultima partidă a etapei a 12-a

Luni, în ultima partidă a etapei a 12-a, disputată pe stadionul din Ștefan cel Mare, Dinamo București, cu Mircea Rednic pe bancă, la redebutul acestuia...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X