București, 10 Noiembrie 2016

Ovidiu Hoban: Important este să câștigăm cu Polonia, chiar dacă nu vom crea spectacol

Ovidiu-Hoban-2016

Mijlocașul de 33 ani, al Echipei Naționale a României, Ovidiu Hoban și component al echipei Hapoel Be'er Sheva, se declară încrezător înaintea duelului cu Naționala Poloniei de vineri.

Ovidiu Hoban a declarat pentru televiziunea Digi, următoarele: "Nu cred că este decisiv meciul de vineri cu Polonia. Important este, dar nu cred, decisiv. Mai sunt încă multe jocuri și trebuie să fim concentrați pe tot parcursul acestei calificări. Trebuie să fructificăm toate ocaziile care le vom avea și sper ca pe viitor să învățăm din greșeli, pentru că am cam făcut în ultima vreme."

"Important este, ca prin jocul nostru să aducem fanii din nou la stadion și să-i facem mândri. Pregătim meciul din toate amănuntele și sper să fim noi câștigători vineri. Curaj și ambiție avem, până la urmă, rezultatul contează. Important este să câștigăm, chiar dacă nu vom crea spectacol la acest meci. Cele trei puncte trebuie să le câștigăm, pentru că sunt foarte importante. Jucăm acasă cu Polonia, iar eu și cu echipa mea suntem favoriți", a spus Ovidiu Hoban în încheiere.

Meciul de calificări pentru World Cup 2018, de vineri cu Polonia, va avea loc pe Arena Națională, începând cu orele 21:45 și va fi transmis în direct la televiziune de postul TVR1.

Autor, Alexandru Neață