București, 28 Septembrie 2018

Ovidiu Costeșin, Director U Craiova, după tragerea la sorți a optimilor Cupei: Putem spune că am avut noroc

Ovidiu-Costesin-U-Craiova

Prezent la tragerea la sorți a optimilor Cupei României, ce a avut loc vineri la sediul FRF, Ovidiu Costeșin, director sportiv la clubul Universitatea Craiova, a comentat cu privire la adversarul cu care se va confrunta și anume, Turris-Oltul Turnu Măgurele. Echipa din Turnu Măgurele a eliminat în șaisprezecimi Rapid București, în timp ce Universitatea Craiova, a câștigat partida cu divizionara B, Sportul Snagov.

Ovidiu Costeșin, director sportiv la clubul Universitatea Craiova, a comentat pentru televiziunea Digi următoarele: „Vom juca la Turnu Măgurele, pe un stadion dotat cu instalație de nocturnă, atmosferă plăcută și până la urmă, una peste alta, putem spune că am avut și noroc. Este totuși o echipă de Liga a 3-a și este aproape înainte de toate, pentru că ne va prinde într-un moment foarte dificil. În săptămâna respectivă, vom juca în două deplasări, la Astra, înainte de Cupă și la Iași, în meciul de după Cupă și o a treia deplasare lungă, ne-ar fi dat puțin peste cap.”

„Majoritatea echipelor bune sunt încă în competiție și mai este mult până la a câștiga un nou trofeu. În fiecare an, Cupa este un obiectiv și în ce privește titlul, normal că ne gândim și obiectivul rămâne același, ca anul trecut, clasarea în primele trei locuri”, a spus în încheiere Ovidiu Costeșin.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

Nadia-Comaneci-sept-2018

Citește și: Pașaport pentru sport, la Parcul Sebastian│Nadia Comăneci, prezentă la deschidere

Sâmbătă și duminică, între orele 10:00 și 14:00, în Parcul Sebastian din sectorul 5, are loc o selecție pentru căutare de viitori CAMPIONI,...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X