Oțelul pierde la Năvodari iar antrenorul Ionuț Badea este demis
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Oțelul pierde la Năvodari, iar antrenorul Ionuț Badea este demis

Sageata-Otelul-2-1Bucuresti, 29 octombrie 2013. În cadrul ultimulului meci al etapei a 12-a, Oțelul pierde cu 2-1 partida disputată cu Săgeata Năvodari. Golurile au fost înscrise de Mihai Roman II și Viorel Dinu în minutele 8 și 43, pentru Săgeata și respectiv Henrique, în minutul 53 pentru Oțelul.

După această partidă, Oșelul ocupă locul 13 în clasament cu 11 puncte, în timp ce Săgeata ocupă locul 11 cu 15 puncte, distanțându-se de zona retrogradării.

Atacantul Viorel Dinu al echipei Săgeata, a declarat după meci pentru Digi Sport: ”Sunt foarte bucuros că am marcat și mai ales că a câștigat echipa. E foarte important orice punct. Au fost niște discuții în presă legat de schimbarea antrenorului, dar nu a fost nimic adevărat. Oricum noi jucătorii am arătat în teren că nu vrem alt antrenor. Era normal să fie presiune. Important era să luăm punctele cu Oțelul. Mergem la Piatra-Neamț și sperăm să legăm două victorii ca să ieșim din zona periculoasă”.

Narcis Răducan, Directorul general al Oţelulului a declarat: "Am avut o discuţie cu Ionuţ Badea după meci şi vom înceta colaborarea. Din această seară el nu mai este antrenorul nostru. În următoarele zile von anunţa viitorul antrenor. Nu cred că jucătorii au ceva în comun cu demiterea lui Ionuţ Badea".

Antrenorul demis, Ionuț Badea a declarat: "Nu este un moment plăcut pentru mine. Din păcate, criza de rezultate a continuat şi s-a ajuns la această decizie. Am încercat să dau tot ce am putut mai bun. Sper ca cine va veni în locul meu să facă mai mult, dar vă spun că Badea este un antrenor bun. Asta este viaţa antrenorilor, când lipsesc rezultatele plătesc".

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash