Oțelul a scos un rezultat de egalitate la Iași și datorită portarului Plopeanu

Wesley-foarfecaBucurești, 26 august 2014. Pe stadionul Emil Alexandrescu din Iași, echipa lui Marius Lăcătuș, CSMS Iași a întâlnit luni, echipa clasată pe ultimul loc Oțelul Galați. Scorul după cele 90 minute de joc a fost 0-0.

Rezultatul de egalitate scos de Oțelul se datorează în mare parte portarului Plopeanu, care pur și simplu, a zburat de la un capăt al altuia al porții.

După meci, antrenorul Lăcătuș a spus la Look TV, urm[toarele: "Din păcate, trebuie să mergem înainte, să ținem capul sus, să încercăm să acumulăm cât mai multe puncte, cât mai repede și prima ocazie este în deplsarea de la Cluj. Dacă vom reuși acolo să obținem victoria, probabil și încrederea jucătorilor va fi mai mare și modul de abordare al următoarelor partide va fi unul cît se poate de bun".

În continuare Lăcătuș a spus: "Eu cred că în meciul de astăzi este vorba și de un pic de șansă, sigur că portarul lor a fost astăzi într-o zi foarte mare, a reușit să pareze aproape tot ce s-a creat mai clar în fața porții".

Alexandru Neata

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash RSS fotbal flash  

 

 
 
 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.