căutare personalizată

  

 

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

 

 
۞ Grupe Champions League| Oţelul- Basel, 22 nov. 2011

Oţelul Galaţi, speranţa la victorie

Dorinel_MunteanuMarti, 22 noiembrie, la ora 21:45, se va disputa meciul dintre Otelul Galati si Basel, in cadrul etapei a cincea din grupa C a Ligii Campionilor. Confruntarea se va desfasura pe National Arena din Bucuresti, in timp ce arbitrul care va conduce meciul este norvegianul Tom Harald Hagen.

In grupa C, condusa de Manchester United si Benfica Lisabona, Basel se claseaza pe locul trei cu 5 puncte, iar Otelul pe ultimul loc cu 0 puncte. Galatenii sunt practic eliminati, dar acest lucru sper sa nu ii impiedice sa isi dea viata pe teren si sa incerce sa obtina prima victorie in Liga Campionilor. Da, pentru ca Otelul a reusit sa acumuleze doar infrangeri, reusind sa marcheze un singur gol si sa primeasca 5. Basel, in schimb, a reusit sa acumuleze 5 puncte si sa inscrie sase goluri, primind sapte. Basel inca mai are o speranta sa ajunga pe locul doi si sa se califice la faza urmatoare si va incerca sa castige trei puncte in fata Otelului. Insa, daca reuseste sa duca acasa doar un punct, se va califica in Europa League.

Galatenii nu au nimic de pierdut, si faptul ca vin de la o victorie din Liga 1 impotriva Sportului Studentesc, le-a ridicat moralul. Dorinel Munteanu este increzator ca echipa sa poate sa obtina primele puncte in Liga Campionilor:  "pentru noi întâlnirea cu Basel reprezintă partida care ne poate aduce primele puncte în Champions League. Ştim cu cine avem de-a face pentru că am mai jucat cu ei. Aşa cum am mai spus-o, nu avem ce pierde, ci doar de câştigat din aceste meciuri din Liga Campionilor. Dar pentru asta trebuie să avem curaj, să fim deştepţi, să avem încredere. Jocul nostru este în creştere, atât ca exprimare, cât şi ca rezultate".

Bogdan Marinescu

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

trafic ranking

Statistici web Sports
trafic site  
Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash