București, 31 Octombrie 2018

Optimi Cupa României│Gheorghe Hagi: „Totul este bine când se termină cu bine”

Iasi-Viitorul-optimi-cupa

FC Viitorul s-a calificat cu emoții în Sferturile Cupei României, în partida disputată marți la Iași cu Politehnica, trebuind ca după 120 de minute de joc, în care scorul a fost 2-2, să fie nevoie de loviturile de departajare de la 11 metri.  

După o primă repriză excelentă, FC Viitorul conducea pe tabelă cu 2-0, autorii golurilor Ianis Hagi, 15 (pen) și Mățan, 39, în cea de-a doua parte, Politehnica Iași, a părut mult mai proaspătă în joc, a reușit egalarea chiar în 10 oameni, imediat după eliminarea lui Andrei Cristea, prin Frăsinescu, minutul 77. Sanoh reușise golul de 2-1, în minutul 55.

Brigada de arbitri, condusă de Marcel Bîrsan la centru, a cam scăpat jocul din mână, permițând gazdelor un joc la intimidare, în special după eliminarea lui Andrei Cristea.

La executarea penalty-urilor, pentru FC Viitorul au transformat: Ianis Hagi; Ciobanu; Achim; Casap și Houri, în timp ce pentru Poli Iași au transformat Platini; Qaka și Bădic, iar Ndongala a ratat ultima lovitură de departajare.

Gheorghe Hagi, antrenorul echipei FC Viitorul, a declarat după calificarea în Sferturile Cupei României la televiziunea Digi, următoarele: „Au fost două reprize diferite, una bună a noastră, mai ales în primele 30 de minute. Am început foarte bine jocul, conectați, serioși, după aceea, cred eu că, Iașiul a jucat un fotbal mult mai bun ca noi, din păcate, am arătat suficiență, superficiali în a doua repriză și am mers în prelungiri. Totul este bine când se termină cu bine și bineînțeles că sunt fericit. De acum ne gândim la meciul următor. Trebuie să-i felicit pe ieșeni, pentru că au făcut un joc foarte bun. Cupa este o oportunitate de a o câștiga, să vedem dacă putem să o facem, să vedem, dacă nu mergem de la capăt iar.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

Tricolorii-U21

Citește și: Campionatul European, Preliminarii U21│România învinge Țara Galilor, scor 2-0

Vineri, la Cluj pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, selecționata României, U21, a dsipus de cea a Țării Galilor, scor 2-0 ...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X