București, 08 Ianuarie 2017

Opinia lui Ciprian Marica, despre noile achiziții Gnohere și Alibec, ale FCSB

Ciprian-Marica-ian-2017

Televiziunea Dolce Sport a difuzat sâmbătă un interviu cu Ciprian Marica, fost jucător al echipei Steaua și Dinamo, privitor la transferul dinamovistului Gnohere și al lui Denis Alibec.

Ciprian Marica a declarat: "Steaua este Steaua, chiar dacă multă lume va spune că nu mai este Steaua. Deocamdată, până vom reuși să spunem care este Steaua adevărată, este echipa care investește cel mai mult, este echipa care își dorește să facă performanță și acest lucru nu poate fi decât de apreciat. Mă bucur că încearcă să ia cei mai buni jucători și sper să reușească să facă performanță, pentru că asta ne interesează pe noi, toți românii, în primul rând intern dar și internațional."

Întrebat de ce Steaua nu a prins primăvara europeană și Astra a prins, Ciprian Marica a spus: "Sigur că Marius Șumudică a făcut o treabă excelentă, împreună cu cpnducerea, cu Dani Coman, cu toți cei de acolo și sigur nu în ultimul rând jucătorii, care au depus o muncă excelentă și au reușit o performanță, pentru o echipă cu foarte multe probleme. I-am urat lui Denis Alibec să aibe un an mai bun. Pentru el, anul 2016 a fost un an în care a reușit să depășească multe bariere. Mă bucur că a luat premiul AFAN și va reuși să-l motiveze mai mult. Sperăm ca Denis Alibec să fie cheia succesului pentru Steaua."

Autor, Alexandru Neață

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii