București, 10 Martie 2018

Omrani aduce cele trei puncte CFR-ului, în ultimele secunde de joc, scor 2-1 cu CSM Poli Iași

Paun-faultat-in-careu-de-Rusu

Meci cu scântei, încă din prima etapă al play-offului, disputat vineri la Cluj, între CFR și CSM Poli Iași, în care am avut de toate, penalty pentru oaspeți, antrenorul Dan Petrescu trimis în tribune, arbitraj contestat, ratări multe.

Pentru CFR Cluj, George Țucudean a reușit deschiderea scorului în minutul 10, iar Omrani a marcat golul victoriei, cu o execuție frumoasă, în ultimele secunde din prelungirile meciului, din pasa lui Costache. Andrei Cristea a fructificat un penalty, în minutul 84, obținut de Kizito, la un duel în careu cu Camora.

Alexandru Păun a fost tras de tricou de portarul Rusu, pe finalul primei reprize, iar arbitrul Iulian Călin, nu a acordat penalty pentru clujeni. În repriza secundă, CFR Cluj a încercat să tragă de timp în multe situații pentru păstrarea fragilului rezultat, iar antrenorul Flavius Stoican a introdus la pauză alături de Cristea în atac, pe Jo Santos, care a creat multă panică în careul lui Arlauskis.

După meci, antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat la televiziunea Digi, următoarele: „M-am gândit încă de ieri că dacă o să intre Costache, o să dea gol, aveam mare încredere în el. Din fericire, el nu a dat gol, a dat pasa de gol pentru Omrani. Nu-mi place că voi fi suspendat pentru meciul următor cu Steaua, dar dacă analizați bine arbitrajul, o să vedeți multe chestii ciudate la meciul acesta, pentru că în România se fac prea multe presiuni înainte de meci. Astăzi, am fost făcuți pilaf acasă la noi! Sunt faze prea clare și decisive și toate împotriva noastră. Din păcate, am primit galbene foarte multe, am avut două penalty-uri clare cât casa, pot să vă zic. Penalty-ul lor este discutabil. Bine că am bătut, că altfel era viciere de rezultat.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii