București, 04 Mai 2018

Olympique Marseille se califică în finala Europa League, după ce a trecut de Salzburg, scor general 3-2

Marseille-calificta-in-finala-Europa-League

Returul semifinalei Europa League disputat joi la Salzburg, dintre echipa locală Salzburg și Olympique Marseille, a durat 120 minute de joc pentru desemnarea unei finaliste, întrucât după primele 90 minute, austriecii conduceau cu 2-0, iar scorul general era 2-2. Au fost necesare prelungiri, iar Rolando, introdus în teren în muntul 111, avea să marcheze golul calificării pentru Olympique Marseille, în minutul 116, cu un șut cu capul, în urma unui corner, dictat eronat de brigada de arbitrii, având la centru pe Sergei Karasev din Rusia.

Ironia sorții a fost că, ambele echipe s-au mai confruntat toamna trecută, făcând parte din aceiași grupă a Europa League (I), austriecii reușind o victorie și un egal împotriva francezilor.

Antrenorul echipei Olympique Marseille, Rudi Garcia, a declarat după calificarea în finala Europa League, conform L'Equipe, următoarele: „Ei bine, sunt mulțumit. Sunt fericit pentru grupul de jucători, pentru evoluția din ambele meciuri. Scenariul a fost destul de bun, este în ADN-ul acestei echipe să meargă până la capăt, să creadă până la sfârșit. Este o satisfacție reală pentru a merge la finală, dar nu este un scop în sine, nu am câștigat nimic încă. În finală, vom avea statutul de outsider împotriva lui Atletico Madrid, într-un meci care va avea un miros de Liga Campionilor, dar într-un meci totul este posibil. Vom fi acasă, în Franța, la Lyon, cu toți fanii din Marsilia în spatele nostru.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii