București, 22 August 2019

Olympiacos este ca și calificată în grupele Champions League, după victoria zdrobitoare cu Krasnodar

../Imagini-007-2019/Olympiacos-Krasnodar-4-0

Miercuri, pe stadionul Georgios Karaiskakis din Pireu, într-un meci al primei manșe din play-off-ul Champions League, Olympiacos a învins cu scorul de 4-0, formația Krasnodar. După acest rezultat, Olympiacos este singura echipă din play-off, care are cele mai mari șanse de accedere în grupe, după primul tur.

Cele patru goluri ale echipei Olympiacos, au fost realizate de Miguel Guerrero 30; Lazar Ranđelović 78, 85 și Daniel Podence 89.

După victoria categorică cu rușii de la Krasnodar, antrenorul echipei elene Olympiacos, Pedro Martins, a declarat conform site-ului oficial al UEFA, următoarele: „În fotbal, orice este posibil. Am jucat foarte bine în această seară, dar nimic nu s-a terminat. Am văzut multe de-a lungul anilor. Vom juca returul în Rusia cu Krasnodar, ca și când scorul ar fi de 0-0. Nu mă interesează statisticile, dar este important că am câștigat și nu am primit gol acasă. Rezultatul dovedește consecvența noastră. Încă nu ne-am calificat."

De partea cealaltă, antrenorul lui Krasnodar, Serghei Matveev, a spus conform aceleiași surse: „Este greu să fie întors un astfel de rezultat, este imposibil. Olympiacos are acum un avantaj uriaș. Vom face tot posibilul pentru marțea viitoare. După asemenea înfrângere, ar trebui să rămânem uniți. Prima repriză a fost destul de echilibrată. Am fost afectați de accidentarea lui Cabella. Ar fi trebuit să fim vigilenți în apărare, dar după al doilea gol, am căzut, dar ne-am asumat unele riscuri pentru a înscrie. Nu ne-am subestimat rivalii. Ne așteptam la un meci dur, dar nimic nu a funcționat la noi." 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-006-2019/FCSB-Alashkert-2-3

 

Citește și: FCSB pierde acasă returul cu Alashkert, Bogdan Andone demisionează, dar se califică în turul 3

FCSB se califică în turul 3 din Europa League, după returul de la Giurgiu cu armenii de la Alashkert, în care au fost înfrânți cu scorul de 3-2 și puteau fi chiar eliminați...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X