căutare personalizată

  

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

 

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

 

17 iulie 2012, Comunicat

Olguta Vasilescu: Craiova nu are nevoie de două echipe

Am luat act astăzi despre o decizie a FRF şi despre o scrisoare adresată mie, în calitate de primar al Craiovei, de către Mircea Sandu, cu multă surprindere, trebuie să recunosc.

​Înţeleg că, dacă până ieri Craiova nu avea loc să joace pe nicăieri, azi are chiar două locuri, oferite cu foarte multă dărnicie de FRF, pe principiul: „Vrea Mititelu un loc? Îi dăm lui Mititelu un loc. Vrea şi primăriţa unul? Îi dăm şi ei!” Craiova nu are nevoie de două echipe! De altfel, populaţia tocmai a fost consultată, printr-un sondaj de opinie, din care a reieşit că doar 6 la sută dintre craioveni ar susţine  altă echipă decât „U” Craiova, faţă de 74 care îşi vor echipa dezafiliată de Sandu şi trupa lui şi, practic, spulberată.

​Este evident faptul că domnul Mircea Sandu nu cunoaşte nici că, din punct de vedere legal, primarul unei localităti nu se poate implica într-o echipă. Dar dacă a dorit să îmi facă un cadou mie, ca femeie, în loc de flori, bănuiesc, nu pot decât să îi mulţumesc şi să îi spun că şi în aceste condiţii, trebuie să respect legea şi dorinţa craiovenilor de a susţine „U” Craiova.

Am spus şi repet, în calitate de primar ales voi face toate demersurile ca să avem înapoi pe „Oblemenco” echipa fanion a Olteniei şi voi susţine cheltuielile administrative ale clubului.

Mă aşteptam, însă, la un loc în liga A, nu la două în B, care să fie bucaţi ale unui întreg vătămat. Eu ştiu că atunci când vătămezi o parte, orice instanţă te condamnă să repui în drepturile anterior vătămării partea respectivă, pe tine agresor, şi să plăteşti despăgubiri.

Gestul lui Mircea Sandu mi se pare mai mult unul a lehamite, decât o acţiune de îndreptare a unei grave erori. Cred că eu, în calitatea pe care o am, nu pot accepta mărul otrăvit întins azi, ci trebuie să cer corectarea IN TOTALITATE, a nedreptăţii făcute Craiovei. Concret nu am dreptul legal să înfiinţez şi să susţin cu bani de la buget o echipă de fotbal nouă, dar pot susţine cheltuielile administrative ale echipei „U” Craiova, după ce îşi va recăpăta toate drepturile legitime.

Lia Olguţa Vasilescu, Primar al Municipiului Craiova

P.S. Dacă ar fi să rămânem în registrul miştocărelii marca FRF, ar trebui să dau un anunţ la Mica Publicitate, de genul: ”Schimb două locuri în liga a doua, cu un loc în A, plus echipa.”

Sursa: Primaria Craiova, imagine http://www.dolj.radicalonline.info/

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

 
 

 

Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash