căutare personalizată

  

 

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

 

Cupa Romaniei | FC Brasov- Steaua, 1-1

Olăroiu: E meritul jucătorilor, am dominat meciul de la un capăt la altul

   
    Add to Mixx!

Cosmin-OlaroiuTehnicianul Cosmin Olăroiu a declarat, miercuri seară, că i-a felicitat pe jucătorii formaţiei Steaua pentru că au reuşit calificarea în finala Cupei României-Timişoreana, într-un meci cu FC Braşov pe care l-au dominat "de la cap la coadă". "E meritul lor, i-am felicitat pentru că au meritat, am dominat tot meciul de la cap la coadă, adversarii au ajuns o singură dată în careul nostru, a fost acea greşeală la penalti. La fotbal mereu sunt emoţii. Mai e mult de muncă, eu vreau doar să ajut Steaua şi să lucrez la moral", a declarat Olăroiu.

Steaua Bucureşti s-a calificat în finala Cupei României-Timişoreana , pentru a 21-a oară în istorie, după 12 ani, în urma remizei, scor 1-1, de miercuri, din deplasare, cu echipa FC Braşov, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei.

În tur, cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 0-0, Steaua calificându-se în finală datorită golului marcat în deplasare. Pentru FC Braşov a marcat Ilyeş '41, din penalti, în timp ce golul formaţiei Steaua a fost reuşit de Nicolae Dică '86.

Sursa: Mediafax


Domain Age Tool

Enter domain name

 

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.
Delicious Bookmark this on Delicious

trafic ranking

Statistici web
trafic site Add URL Pro - Search Engine Submission and Optimization Services
Copyright 2008-2009 - Fotbal-flash