Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 26 Martie 2016.

Olanda v Franța, scor 2-3, în meci amical

Minutul 14, omagiu pentru Johan CruyffSelecționata echipei Franța, care este în aceiași grupă la turneul final al Campionatului European cu România, a disputat vineri un meci amical cu selecționata Olandei, pe stadionul Amsterdam ArenA, la capătul căruia scorul a fost 3-2, pentru francezi.

În minutul 14 al partidei, meciul a fost oprit pentru 1 minut, în aplauzele spectatorilor din tribune, pentru a aduce un ultim omagiu legendarului Johan Cruyff.

Golurile au fost marcate de Luuk de Jong, minutul 47, Ibrahim Afellay, minutul 86, pentru Olanda, respectiv, Antoine Griezmann, minutul 6, Olivier Giroud, minutul 13 și Blaise Matuidi, minutul 87, pentru Franța.

Deși scorul a fost strâns, a lăsat impresia că, Franța s-a întrebuințat atât cât a fost nevoie. Posesia a fost de 50-50 %.

Olanda-Franta, 2-3, meci amicalDupă meci, antrenorul echipei Franței, Didier Deschamps, a declarat: "Primul gol olandez a fost marcat cu mâna, dar la al doilea gol al lor, ne-a lipsit concentrarea, iar noi trebuie să evităm asemenea situații pe viitor. Am reușit o primă repriză foarte bună, dar a doua a fost mai slabă. Am încheiat smulgând victoria, scenariul ne este favorabil, dar noi trebuie să fim mai atenți. Am controlat meciul și s-ar fi putut încheia 2-2, după ce am avut șapte sau opt ocazii".

Căpitanul echipei Franței, mijlocașul Blaise Matuidi, a spus după meci: "Victoria este datorită efortului întregii echipe, eu mi-am adus doar contribuția. A fost un joc bun în ansamblu. Am avut o primă repriză bună. Dupa aceea am jucat mai slab și Olanda a avut șansa lor. Ar fi fost frustrant ca rezultatul să rămână o remiză. Din fericire, am reacționat pe final, asta arată, caracterul echipei".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.