căutare personalizată

  

 

 

 
22 dec. 2011

Olanda, nebunie in meciul Ajax - AZ Alkmaar: portarul il ia la suturi pe suporterul care invadase terenul! 

Ajax_AZ_Cupa_OlandeiStiri fotbal: Ieri seara, in timpul meciului din Cupa Olandei dintre Ajax Amsterdam si AZ Alkmaar care s-a disputat pe Amsterdam Arena, un suporter al Fiilor Zeilor a invadat terenul, indreptandu-se spre portarul Esteban Alvarado. Acesta a reactionat punandu-l la pamant cu un sut de kung-fu iar dupa aceea, nefiind multumit, i-a mai dat doua suturi pana nu au ajuns cei de la securitate. Arbitrul, in acel moment i-a aratat lui Alvarado cartonasul rosu pentru comportament violent. Dupa acest episod, jucatorii de la AZ, instigati de antrenorul lor, au luat decizia de a abandona terenul de joc in semn de protest, meciul fiind suspendat in momentul 36.

Astazi, clubul din Amsterdam si-a cerut scuze oficial, prin intermediul propriului site si a promis ca va intreprinde actiuni legale impotriva suporterului, caruia i s-ar putea interzice pe viata intrarea pe stadion.

„Inteleg ca s-a aparat, dar ar fi putut sa evite sa-l ia la suturi pe suporter”, a declarat arbitrul. „Jucatorii nu se mai simteau i siguranta”, a comentat antrenorul celor de la AZ, Toon Gerbrands.

Dar acum, jucatorii de la Alkmaar risca infrangerea, avand in vedere ca au abandonat gazonul. In schimb, sindicatul fotbalistilor a cerut retragerea cartonasului rosu aratat portarului de la AZ, Alvarado. Federatia Olandeza de Fotbal a anuntat ca se va decide in curand daca meciul se va repeta, daca se va continua de la minutul intreruperii sau daca se va acorda victoria echipei Ajax (avand in vedere ca conducea cu 1-0 in momentul intreruperii). Suporterul, un tanar de 19 ani se afla acum in arest. Tanarului i se alatura alte 25 de persoane care au facut scandal in timpul si la sfarsitul meciului.

Episodul de pe Amsterdam Arena de ieri seara a fost intr-adevar socant.  Portarul a avut o reactie instinctiva, dar excesiva si exagerata. Sportul are de oferit episoade mult mai frumoase decat acela de ieri seara.

Bogdan Marinescu; image: Dailymail

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

trafic ranking

Statistici web Sports
trafic site  
Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash