Olanda învinge Chile și se califică în optimile World Cup de pe locul 1, evitând Brazilia

Olanda-Chile-2-0București, 23 iunie 2014. Olanda, cu un randament maxim, a reușit să se califice de pe locul 1, în optimile World Cup 2014, învingând echipa Chile cu 2-0.

Tehnicianul olandezilor, Louis van Gaal, a reușit să demonstreze, ce poate fi în stare să realizeze la o Cupa Mondială un bun manager. El a avut inspirația să introducă mijlocașul Feer de la Norwich City și acesta a contribuit prin golul său la cîștigarea meciului, înscriind doar la două minute după ce a fost trimis în teren de pe banca de rezerve.

Apărarea a fost pur și simplu diabolică împotriva Australiei, în ciuda câștigării jocului, și a rezistat suficient de bine pentru a rezista la presiunea considerabilă impusă de această echipă minunată Chile.

Olanda și-a dorit să câștige grupa, în speranța că, probabil, ar însemna evitarea Brazilia în optimile World Cup. Dar apoi te întrebi dacă Chile dorea să joace cu Brazilia.

În multe privințe aceste două echipe sunt calificate în optimi în detrimentul Angliei. Chile trece astfel în optimi, folosind jucătorii de la Wigan, Nottingham Forest și Cardiff, într-un alt fel de organizate să joace fotbal la un nivel superior celui care se joacă la cluburile lor, conform Daily Mail. Cum poate fi, dacă nu până la urmă managerul are contribuția decisivă?

Au evoluat următoarele formații: Olanda: Cillessen; Janmaat, Vlaar, De Vrij, Blind, Kuyt (Kongolo 89); Wijnaldum, De Jong; Sneijder (Fer 75); Robben; Lens (Depay 69).

Chile: Bravo; Medel, Silva (Valdivia 70), Jara; Isla, Aranguiz, Diaz, Mena; Gutierrez (Beausejour 46); Sanchez, Vargas (Pinilla 81).

Alexandru Neata; IMAGE: Daily Mail

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash RSS fotbal flash  

 

 
 
 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.