Olanda a câștigat greu meciul cu Australia

Arjen_Rooben_2014București, 18 iunie 2014. Olanda a suferit în confruntarea cu o echipă australiană surprinzătoare, câștigând greu cu 3-2, după un meci incredibil. Jucătorii lui van Gaal sunt aproape calificați pentru faza optimilor.

Olanda ar fi trebuit să își facă meciul ușor cu un adversar modest, Australia. Echipa Australiei, după înfrângerea din primul meci al Grupei B, disputat vineri cu Chile, scor 1-3, au jucat în mare măsură cu olandezii, cel puțin în prima repriză de la egal la egal. Robben, a deschis scorul în minutul 20, după o acțiune personală. În minutul următor, Tim Cahill a egalat pentru Australia, cu un șut sublim.

 A doua repriză, a fost din păcate, fatală pentru ei, în ciuda loviturii de pedeapsă transformate de Jedinak în minutul 53, după un henș al lui Janmaat în suprafața de pedeapsă. Young Memphis Depay, a intrat chiar înainte de pauză, primul servit pentru al doilea gol olandez (locul 58) este Van Persie.

Autorul aproape a jumătate din golurile australienilor la Cupa Mondială, Tim Cahill este un jucător mare. Atacantul a marcat împotriva Olandei, care este cu siguranță cel mai frumos gol al turneului de până acum.

Ieșirea lui Bruno Martins Indi pe targă în minutul 43, în mod paradoxal, a permis antrenorului Louis Van Gaal să facă o schimbare inspirată, introducând tânărul de la PSV Eindhoven, Memphis Depay, de 20 ani, în locul apărătorului accidentat. În timp ce trio-ul Sneijder, Robben, Van Persie a avut probleme la construcția atacurilor, Depay a fost liantul și a reprezentat o amenințare suplimentară pentru apărarea australiană. Australienii au fost, prin urmare, obligați să se retragă, iar Olanda a recâștigat controlul jocului.

Alexandru Neata; IMAGE: www.Bild.de

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash RSS fotbal flash  

 

 
 
 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.