Nocerina retrogradată în a treia divizie italiană
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Nocerina retrogradată în a treia divizie italiană

Salernitana-NocerinaBucurești, 31 ianuarie 2014. Echipa italiană Nocerina au fost retrogradată în a treia divizie a țării după ce unii jucătorii s-au dat accidentați în timpul derby-ul din noiembrie împotriva echipei Salernitana, pe terenul acesteia.

Comisia de disciplină a Federației de Fotbal Italian (FIGC) a luat măsura după ce jucători Nocerina au fost reticenți în a juca în urma amenințărilor cu moartea venite din partea propriilor fani "Ultras".

Nocerina făcut mai întâi trei înlocuiri și în continuare, cinci jucători s-au prefăcut a fi accidentați grav, astfel ca jocul să nu mai poată continua după 21 de minute de joc.

Fanii au emis amenințări cu represalii pentru a nu se juca meciul.

Întâlnirea din Serie B, din sudul Napoli, numită "derby-ul de ură" de către mass-media italiană, a început cu 40 minute întârziere pentru ca jucătorii echipei Nocerina să fi convinși să intre pe teren.

Organismul disciplinar al FIGC, a dictat interdicții de lungă durată la un număr de jucători și oficiali, precum și clubul a fost amendat cu 10.000 de euro.

O declarație FIGC citată de presa italiană spune: "Nocerina au fost exclusă din campionatul Liga Pro pentru fraudă sportivă și vor fi alocate de către Consiliul Federal la una din ligile inferioare.

Clubul a fost amendat cu 10.000 de euro. Decizia intră în vigoare imediat și au fost anunțate părțile interesate.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash