Nigeria s-a distrat în meciul cu Tahiti
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Nigeria s-a distrat în meciul cu Tahiti

Tahiti-Nigeria-1-6Bucuresti, 18 iunie 2013. Naționala Nigeriei a invins-o fara probleme cu 6-1 pe Tahiti in prima etapa a grupei B de la Cupa Confederatiilor, competitie ce are loc in Brazilia

Luni seara de la ora 22:00, Nigeria si Tahiti s-au intalnit in prima etapa a grupei B de la Cupa Confederatiilor. Castigatoarea Cupei Africii pe Natiuni din acest an era mare favorita la victorie si a deschis scorul inca din minutul 5 prin Uwa Echiejile. Acesta este legitimat la Braga, echipa cu care a pierdut finala Europa League in 2011. A reusit insa sa marcheze doua goluri in aceasta competitie in sezonul urmator. Pana la pauza meciului cu Tahiti, Nigeria a mai inscris de doua ori, ambele goluri fiind marcate de Nnamdi Oduamadi. Dupa pauza Tahiti a redus din diferenta in minutul 54 prin Jonathan Tehau, insa acelasi jucator a inscris in propria poarta in minutul 68 si scorul a devenit 4-1 pentru Nigeria. In ultimele 15 minute ale meciului, Nnamdi Oduamadi si Uwa Echiejile au mai inscris fiecare cate un gol si astfel scorul final a fost 6-1 pentru Nigeria. A fost un meci la care se puteau pune linistit pariuri live pe multe goluri.

In urma acestei victorii clare, Nigeria se afla pe primul loc in grupa B, fiind urmata tot cu 3 puncte de Spania care a invins cu 2-1 pe Uruguay in prima partida de la Cupa Confederatiilor. In urmatoarea runda din aceasta grupa, Nigeria se va duela vineri de la ora 01:00 cu Uruguay, in timp ce Spania probabil se va distra joi de la ora 22:00 in meciul cu Tahiti. Daca Nigeria si Spania vor castiga atunci vor fi calificate in semifinale inaintea ultimei etape din grupe.

Bogdan Marinescu

 

Domain Age Tool

Enter domain name

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash