Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 13 Iunie 2016.

Nicușor Stanciu: Nu cred că am fost cu nimic mai prejos decât ei

Nicusor StanciuDuminică, mijlocașul Echipei Naționale, Nicușor Stanciu, a acordat un interviu televiziunii Dolce Sport, după ce a urmărit meciul celorlalte două echipe din Grupa A, Elveția și Albania, încheiat cu victoria Elveției, scor 1-0.

Nicușor Stanciu, a declarat: "Atât eu cât și toți colegii ne-am uitat la meci. Acum așteptăm să vină meciul de miercuri. Probabil, vom mai viziona meciul încă odată și sperăm la un rezultat cât mai bun. În meciul cu Franța, au fost ceva emoții la început. Cred eu că ne-am descurcat destul de bine, chiar dacă au fost anumite momente, când puteam să gestionăm mai bine anumite faze. Ne pare rău că am pierdut în ultimele minute, dar trebuie să mergem mai departe și să ne gândim la meciul cu Elveția, care este decisiv".

"În meciul cu Franța, care nu știu dacă a fost cel mai dificil din cariera mea, a trebuit să alergăm foarte mult toată echipa. Știam că Franța va avea posesie în majoritatea timpului, dar meciul a avut o încărcătură aparte, având în vedere că a fost meciul de deschidere al Campionatului European, au fost și ceva emoții și de asta meciul a fost mai aparte", a mai spus Stanciu.

"În echipă, mă simt cel mai bine jucând al doilea vârf, dar la fel de bine pot să joc și mijlocaș central. Dacă intram în meciul cu Franța, de la început așa cum am făcut-o în a doua repriză, cred eu, că altul poate era rezultatul. Nu cred că am fost cu nimic mai prejos decât ei", a încheiat Nicușor Stanciu.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.