București, 23 Noiembrie 2015.

Nicușor Stanciu: Este cea mai mare umilință pe care o puteam primi

SDinamo-si-proprii-faniteaua a pierdut derby-ul etapei a 18-a, scor 1-3 cu Dinamo, în meciul disputat duminică pe Ștefan Cel Mare. Dacă ar fi numai un meci pierdut în deplasare, nu ar fi nimic, dar Steaua se antrenează pe unde apucă, fără stadion, fiind nevoită să joace meciurile de acasă la Cluj sau mai recent se vor muta la Pitești.

Cu Mirel Rădoi pe bancă, antrenorul fără acte, care nu are voie să dea indicații jucătorilor, echipei Steaua, îi va fi foarte greu să obțină rezultate bune.

Prima repriză a meciului a fost una echilibrată, cu câteva ocazii nefructificate, de ambele părți. În repriza secundă, Mircea Rednic a făcut câteva schimbări inspirate și care au făcut diferența: Gavrilă și Gnohere. Astfel, Gavrilă a dat două pase de gol, în minutul 57, atunci când Varela a marcat în propria poartă și în minutul 67, pentru Palici, autorul celui de-al doilea gol. Gnohere a marcat al treilea gol cu 6 minute înaintea fluierului fnal, cu un șut din 14 metri.

Dinamo-Steaua-3-1Steaua s-a trezit din pumni abia pe sfârșitul jocului, atunci când Nicușor Stanciu trimite în minutele de prelungire din fază fixă la vinclul porții. Tot Stanciu avea să marcheze golul de onoare în ultimele secunde de joc, cu un șut din afara careului.

Antrenorul dinamovist, Mircea Rednic, a declarat după meci următoarele: "Prima repriză a fost echilibrată cu o posesie mai bună pentru Steaua. În repriza secundă, prin schimbările pe care le-am făcut, au adus un plus și de prospețime și de calitate, iar asta a făcut diferența. Jucătorii au jucat cu ambiție, ne-am dorit foarte mult să câștigăm meciul, ținând cont de faptul că nu reușisem să batem Steaua de aproape 5 ani. Sunt fericit că am câștigat meciul, ținând cont de situația noastră din clasament. Aveam nevoie de această victorie, ca de aer".

Autorul golului echipei Steaua, Nicușor Stanciu a spus: "Nu știu ce să zic, suntem foarte dezamăgiți pentru ceea ce s-a întâmplat astăzi, mai ales prin diferența de scor prin care am pierdut. Pentru mine personal cît și pentru ceilalți, este cea mai mare umilință pe care o puteam primi în această seară. Trebuie să ne revenim cât mai repede, pentru ca la meciul cu Astra să arătăm altfel. Am făcut niște greșeli personale și așa am luat toate golurile. Dinamo a greșit mai puțin și a câștigat".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.