Nicolae Sarcină s-a decis să investească la echipa Rapid
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Nicolae Sarcină s-a decis să investească la echipa Rapid

Rapid-Bucuresti-galerieBucurești, 14 februarie 2014. Rapidiștii pot răsufla ușurați. Ziua de vineri a adus o nouă amânare din partea Tribunalului București privind adoptarea planului de reorganizare financiară până pe data de 28 martie, iar Nicolae Sarcină, omul de afaceri al cărui nume a fost vehiculat în ultima vreme, s-a decis să investească la echipa din Giulești.

Potrivit Digi Sport, acesta va deveni acționarul majoritar al “vișiniiilor” în perioada imediat următoare, asta chiar până la următorul termen stabilit de instanță!

Cum în prezent se numără însă printre finanțatorii celor de la Pandurii, Sarcină va recurge la un mic artificiu. Acesta îl va propulsa în perioada imediat următoare la echipă pe unul dintre oamenii săi de încredere, urmând ca el să devină oficial patronul Rapidului la vară, după ce își va retrage sprijinul pe care în prezent îl acordă clubului gorjean. 

Neplătiți de luni bune, fotbaliștii Rapidului au acum motive să spere că își vor vedea în curând banii. Cum venirea lui Sarcină este iminentă, acesta dorește ca fotbaliștii să-și primească toți banii în momentul în care preluarea echipei din Giulești se va materializa.

Cel mai important, toate lucrurile se vor materializa până la data de 28 martie, pentru ca apoi giuleștenii să aibă trei zile la dispoziție pentru depunerea documentației pentru licența de Liga 1.  

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash