căutare personalizată

  

 

 

 

 

 

Liga 1-Etapa 18 | Gloria Bistrita- FC Timisoara, 3-3

Nicolae Manea: Am meritat acest rezultat de egalitate

Nicolae_ManeaAntrenorul Nicolae Manea a declarat, sāmbătă, că echipa Gloria Bistriţa a meritat rezultul de egalitate din meciul cu FC Timişoara, formaţia sa avānd chiar şansa de a cāştiga īntālnirea după ce a revenit de la 0-2 şi 1-3.

"Au fost două reprize distincte, īn prima echipa a fost puţin timorată, precipitată. La 1-3 nu prea mai speram, dar la 2-3 am continuat să cred şi, cu puţină şansă, puteam chiar cāştiga. Am meritat acest rezultat de egalitate. Am marcat goluri frumoase, după faze bine lucrate. Am făcut 20 de puncte, la cāt de strāns e clasamentul, orice punct cāştigat e bun. Pānă la urmă am īntālnit o echipă care se bate la titlu, e pe locul 2. La pauză am discutat cu jucătorii, nu am fost mulţumit, le-am spus că putem mai mult şi am avut dreptate. I-am văzut bucuroşi la final, e normal, orice punct contează. Am jucat bine īn repriza a doua, toţi şi-au dorit să scoatem măcar un punct", a spus Manea la conferinţa de presă de după meci.

La rāndul său, preşedintele Gloriei, Jean Pădureanu, a apeciat rezultatul drept echitabil: "Am īnceput mai timid, dar īn partea a doua a reprizei secunde am jucat bine. Rezultatul este echitabil. Am trăit cu emoţii finalul. Sunt convins că echipa se va redresa īn clasament odată cu trecerea timpului. Cred că o amānare a etapei a 19-a ar fi bună".

Sursa: Mediafax


mail to: fotbalfl@gmail.com 


trafic site

Copyright 2008-2009 - Fotbal-flash