Megamenu for Bootstrap
 


București, 17 Noiembrie 2017

Nicolae Dică: Trebuie să-i dăm încredere lui Cosmin Contra la Echipa Națională

Nicolae-Dica-2017

Cu o zi înaintea meciului din deplasare cu CSM Poli Iași, din cadrul etapei a 18-a, Nicolae Dică, tehnicianul echipei FCSB, a ținut o conferință de presă, în care sa referit la adversarul de vineri și a răspuns jurnaliștilor prezenți, la întrebările privind problemele curente din fotbalul românesc.

Despre adversarul CSM Poli Iași, Nicolae Dică a declarat: „Iașiul este o echipă care face un fotbal avansat, fiind preocupată de posesie, mai ales pe propriul teren. Nu refuză jocul, având în componență jucători cu mare experiență. Astăzi am avut pentru prima dată la antrenament pe jucătorii care au fost convocați la echipele naționale. Și atunci când eram antrenor secund la Steaua, aveam această problemă, ca și rezultat mă refer, că nu reușeam să câștigăm după ce veneam după o pauză ca aceasta, cu Echipa Națională. Sper ca mâine să spargem acest ghinion și să reușim să câștigăm.”

Privitor la Echipa Națională, Nicolae Dică a spus: „Cosmin Contra a avut un început bun la Echipa Națională. Trebuie să-l lăudăm, pentru că încearcă să joace un fotbal ofensiv, cu o echipă care face pressing sus. Trebuie să-i dăm încredere, pentru că eu cred că va face lucruri frumoase la Echipa Națională.”

În legătură cu transferul lui Nemec de la Dinamo la FCSB, Nicolae Dică a spus în încheiere: „Știu despre discuția cu Nemec. Se pare că problema ar fi la el. Bănuiesc că unele probleme ar fi cele legate de salariul și contractul lui, dar vom vedea, mai este până în ianuarie.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii