București, 26 Iulie 2018

Nicolae Dică: „Trebuie să avem o altă atitudine în joc, începând de jocul de mâine cu Rudar”

Nicolae-Dica-conferinta-presa-2018

Cu o zi înaintea meciului din deplasare cu NK Rudar Velenje, din turul 2 preliminar, prima manșă, din Europa League, antrenorul echipei FCSB, Nicolae Dică, a susținut o conferință de presă, răspunzând jurnaliștilor la întrebări de actualitate, cu privire la ultimele detalii legate de debutul echipei în Europa League din acest sezon.

Echipa din Slovenia, NK Rudar Velenje, s-a calificat în turul al 2-lea preliminar, după ce a învins în primul tur, echipa din San Marino, Tre Fiori, cu scorul general de 10-0.

În cadrul conferinței de presă, antrenorul echipei FCSB, Nicolae Dică a declarat următoarele: „Este o partidă foarte importantă pentru noi, avem ca obiectiv, calificarea în grupele Europa League. Din punctul meu de vedere, Rudar este o echipă bună, o echipă care îi place să aibe posesie, îi place să joace un fotbal frumos. Este o echipă de contraatac, cu jucători de viteză. Chiar dacă în ultimul lor joc oficial cu Maribor, l-au pierdut, consider că ne așteaptă o partidă foarte grea. Pe teren propriu, sunt o echipă agresivă, care schimbă foarte des sistemele de joc în timpul unei partide. Trebuie să fim foarte concentrați pentru acest joc.”

„Suntem cu toții dezamăgiți după meciul cu Astra, unde am făcut o partidă slabă, dar trebuie să uităm acel joc și să fim pregătiți pentru meciul de mâine, pentru că este un meci ăn Europa și trebuie să dăm totul pentru a câștiga jocul. Sper să fi fost un accident la meciul cu Astra. Gnohere este ok, chiar nu este 100% fizic, dar va fi în lot. Trebuie să avem o altă atitudine în joc, începând de jocul de mâine cu Rudar”, a spus Nicolae Dică, în final.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Kylian-Mbappe-Cupa-Mondiala

 

Citește și: Eric Gerets: "Belgia poate deveni Campioană Mondială de fotbal"

Fostul fundaș al Naționalei Belgiei, Eric Gerets, în vârstă de 64 ani, în prezent antrenor la Al Jazira, unul dintre jucătorii,...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X