Nicolae Cristescu va prelua Rapidul, luni sau marți se vor perfecta actele!
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Nicolae Cristescu va prelua Rapidul, luni sau marți se vor perfecta actele!

Rapid-galerieBucuresti, 09 iunie 2013. Rapid este pregătită să revină în forță în fotbalul românesc. Omul de afaceri Nicolae Cristescu este gata să finanțeze clubul din Giulești. De săptămână viitoare, lucrurile pot să intre din nou pe făgașul normal în Giulești.

Cristescu a mărturisit pentru digisport.ro că la începutul săptămânii viitoare va parafa înțelegerea cu George Copos, explicând și modalitatea în care se va face tranzacția.

"Eu sunt 100% hotărât să o preiau pe Rapid, am banii deja pregătiți pentru salariile jucatorilor, asta mi se pare cea mai urgentă problemă de rezolvat la acest club. Contractul s-a întocmit încă de vineri, însă cum am mai spus, este doar un credit pe care ar trebui să îl preia George Copos. Este datoria lui până la urmă și cred că-l va prelua, așa cum a renunțat și la alte pretenții mai mari.

Luni sau marți vom semna contractul. Eu voi prelua Rapidul cu datoriile către stat și către jucători, adică undeva în jurul sumei de șase milioane de euro", a spus Cristescu, ÎN EXCLUSIVITATE pentru digisport.ro.

"Pentru mine este doar o chestiune de timp și, evident, de semnare a contractului, dar am convingerea că vom ajunge la o înțelegere, la începutul săptămânii viitoare. Vreau să mai fac și o altă precizare. Din staff-ul Rapidului vor face parte fostele glorii și toți cei care au făcut ceva pentru acest club, mă refer aici la Nae Manea, Daniel Pancu, Marian Rada, dar și la alții", a mai spus Nicolae Cristescu.

Alexandru Neata

 

Domain Age Tool

Enter domain name

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash