Nicolae Cristescu: Omogenitatea ne-a lipsit astăzi
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Nicolae Cristescu: Omogenitatea ne-a lipsit astăzi

SC-Vaslui-RapidBucuresti, 23 iulie 2013. SC Vaslui a încheiat victorioasă partida cu Rapid din prima etapă a Ligii 1. Golurile au fost marcate de Sânmărtean, minutul 10, Antal în minutul 21 și respectiv Tănasă în minutul 57.

După meci, antrenorul Marian Rada a declarat: "A fost ca în meciul cu Chiajna, am început mai greu. Am avut cîteva minute bune în startul meciului, dar s-a văzut apoi lipsa de omogenitate. Este greu să joci cînd ai 3-4 absenţi, Dică, Voicu erau sufletul echipei".

Finanțatorul rapidiștilor, Nicolae Cristescu a spus pentru Digisport: "Omogenitatea ne-a lipsit astăzi. Practic aceşti copii nici nu se cunoşteau, nu cred că au participat la două antrenamente împreună. Sunt mulţumit de atitudinea acestor copii. Repriza a doua a fost net de partea noastră, am avut un penalty clar neacordat şi am înţeles că a mai fost un henţ deci se putea da o a doua lovitură de la 11 metri. Nu o să comentez niciodată arbitrajele, nu mi se pare normal să fac asta".

Au fost folosite următoarele formații:

FC Vaslui: Straton - Celeban, Cordoş, Varela, Sălăgeanu - Jumisse, Caue - Antal, Lovrecici (Popovici '70), Sânmărtean (Buziuc '90+2) - Temwanjera (Pozder '61).

Rapid: Drăghia - Al. Coman, Lung, Iacob, M. Stoica - Păun, Negru, Al. Ioniţă II, Ciolacu - Pancu, Martin (Tănasă '46).

Alexandru Neata

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash