Nicolae Cristescu: Sper să ducem Rapidul acolo unde vor toţi suporterii
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Nicolae Cristescu: Sper să ducem Rapidul acolo unde vor toţi suporterii

Nicolae-CristescuBucuresti, 09 iulie 2013. Omul de afaceri Nicolae Cristescu a anunţat luni seara, că a semnat contractul de vânzare-cumpărare cu acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos şi a devenit noul proprietar al grupării giuleştene, împreună cu asociatul său, Adrian Zamfir.

"Este un moment istoric. După o luptă seculară s-a semnat contractul de vânzare-cumpărare a clubului Rapid. Mă bucur că s-a concretizat acest vis al rapidiştilor. Sper să ducem Rapidul acolo unde vor toţi suporterii. Este un contract de vânzare-cumpărare atipic, pentru că practic noi ne-am asumat nişte datorii, iar vâzătorul, George Copos, n-a încasat nimic. Ba chiar rămâne şi el cu nişte datorii. În acelaşi timp, noi practic n-am cumpărat nimic, nici stadion, nici bază sportivă, ci doar un brand. De aceea spun că este un contract atipic. Suma tranzacţiei a rămas aceeaşi. Însă important este că finalul este unul fericit", a spus Cristescu.

Cristescu a afirmat despre George Copos faptul că, nu a fost fericit că a vândut Rapidul. "Prea fericit nu a fost domnul Copos, pentru că se desparte de un club pe care l-a ţinut 20 de ani, dar ştie că lasă clubul pe mâini bune. Eu şi domnul Zamfir suntem doi rapidişti. Chiar îmi pare rău că asociatul meu nu este aici, dânsul e mai retras şi de aceea nu a venit să discute cu dumneavoastră. Pentru domnul Copos rămân valabile cele patru invitaţii la fiecare meci al Rapidului pe care i le-am promis. El e prietenul nostru şi rămâne prietenul Rapidului. Chiar dacă în ultima perioadă nu a mai putut să întreţină Rapidul, nu este de condamnat. El este de apreciat pentru cei 20 de ani în care a investit suflet şi bani în această echipă".

Preşedintele clubului va fi Grigore Sichitiu, iar antrenor Marian Rada. "Primul nostru obiectiv este câştigarea barajului. Un meci istoric aş spune eu pentru Rapid. Mâine (n.r. - marţi), eu şi asociatul meu ne vom întâlni cu fotbaliştii să semnăm contractele. Am vorbit în mare parte cu toţi. Pancu este pe viaţă la Rapid. El va semna un contract pe un an, dar va face parte şi din staful clubului. Pentru Săpunaru şi Daniel Niculae sunt discuţii, eu personal le iau în calcul, dar mâine vom stabili exact lotul pentru baraj. Singura promisiune pe care le-o fac suporterilor este că vom face toate eforturile să trecem de acest meci de sâmbătă şi să rămânem în Liga I",

Astăzi, de la ora 15:00, Nicolae Cristescu și Adrian Zamfir vor organiza o conferință de presă în care vor prezenta contractul de cumpărare al Rapidului precum și detalii privind lotul de jucători cu care Rapidul se va prezenta la barajul de sâmbătă cu Concordia Chiajna.

Alexandru Neata

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash