Neymar a făcut din nou spectacol în meciul Brazilia-Mexic, 2-1
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Neymar a făcut din nou spectacol în meciul Brazilia-Mexic, 2-1

Brazilia-Mexic-2-0Bucuresti, 20 iunie 2013. Neymar a contribuit și a asigurat locul lor în semifinalele Cupei Confederatiilor, prin victoria de la Castelao Estadio din Fortaleza. Acest lucru a constituit pentru naționala Braziliei, prima victorie intr-o competiție a Braziliei asupra Mexicului din ultimii nouă ani și a treia victorie succesivă sub antrenorul Luiz Felipe Scolari.

Neymar a făcut din nou spectacol, marcand al doilea gol al său după nouă minute, cu un sut bine plasat, iar la al doilea a pasat decisiv pentru Jo, care a înscris pe finalul meciului, astfel a menținut Brazilia pe primul loc al Grupei A, cu șase puncte, la egalitate de puncte cu Italia, care a învins Japonia 4-3.

Antrenorul brazilian Luiz Felipe Scolari a declarat după meci următoarele: "Neymar are competențe, el a creat probleme pentru jucătorii Mexicului întregul meci. Ne-am confruntat cu o mulțime de dificultăți în anumite momente ale jocului. Timp de 15 minute, am pierdut concentrarea în anumite momente și este ceva ce trebuie corectat. Dar vreau să subliniez acest spirit brazilian pe care l-am experimentat în Fortaleza."

Alexandru Neata

 

Domain Age Tool

Enter domain name

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash