Fotbal flash-Welcome to my website

 

Neymar a câștigat prestigioasa distincție "Samba de Aur"

Neymar-2015București, 02 Ianuarie 2015. Atacantul lui FC Barcelona, Neymar a luat prestigioasa distincție "Samba de Aur'', acordată celui mai bun jucător brazilian din fotbalul european.

În vârstă de 22 de ani, Neymar a acumulat majoritatea voturilor din juriul, format din 11 de foști jucători brazilieni și 11 jurnaliști.

Jucătorii Joao Miranda de la Atletico Madrid și Willian de la Chelsea au ocupat pozițiile următoare la voturi, după jucătorul lui Barcelona, conform Bleacher Report. Fostul căpitan al Braziliei Thiago Silva a câștigat premiul pentru cele trei sezoane anterioare, dar el nu apare în primii trei din acest moment.

În ceea ce privește performanțele echipei, nu a fost un an mare pentru Neymar. Barcelona nu a reușit decât locul doi, la sfârșitul unei sezon dezamăgitor 2013/14. Cu Brazilia, la Cupa Mondială 2014, Neymar a fost accidentat în sferturile de finală, iar în semifinale, fara el in teren, a pierdut, scor 7-1, meciul cu Germania .

Cu asta în minte, Neymar se va uita probabil din nou peste 2014 cu o tentă de dezamăgire.

Neymar a marcat 42 de goluri în 59 de jocuri pentru Brazilia. Având în vedere vârsta, va bate probabil recordul de 77 goluri deținut de Pele.

Alexandru Neata; Getty Images

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash RSS fotbal flash  
 
 

 

 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.